Tømrerafdelingen

Er du på udkig efter en erfaren og kompetent samarbejdspartner til tømrer- og snedkeropgaver? Hos Troels Jørgensen A/S har vi mere end 35 års erfaring i tømrerhåndværket. Vi arbejder for både private, offentlige, erhvervsdrivende og boligforeninger. Vores kompetencer spænder bredt og vi udfører en bred vifte af opgaver, herunder bl.a.:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Diverse specialopgaver
  • Facaderenovering med efterisolering og plade beklædning
  • Køkkenrenovering - samarbejdsaftale med Svane Køkkenet
  • Badeværelsesrenovering - samlet koncept med alle fag inkluderet
  • … og meget mere

Derudover leverer og monterer vi færdige døre og vinduer, ligesom vi også foretager reparationer på de eksisterende døre og vinduer hvis det ønskes. Vi en samarbejdsaftale med KPK Døre og Vinduer A/S.

Samlede totalløsninger

I kraft af vores store faglige fleksibilitet er vi i stand til at levere samlede totalløsninger til gavn for dig som kunde. På nuværende tidspunkt beskæftiger vi knap 100 medarbejdere – hver med deres speciale. Ønsker du eksempelvis et nyt tegltag, har vi mulighed for at lave en samlet løsning hvor du drager fordel af specialister inden for både murer-, tømrer- og blikkenslagerfaget.

Hør nærmere

Hør nærmere om mulighederne i et samarbejde på tlf. (+45) 54 78 43 00, eller indhent et uforpligtende tilbud. Vi kører i et større område omkring bl.a. Maribo, Lolland og Falster.
Vi har hos Troels Jørgensen A/S stor fokus på efteruddannelse af vores medarbejderstab.
Udstillingscenter ved Borgringen, Lellinge
Konkurrence på Nykøbing Messen
Til forside
Forside  /   Kontakt /
Vi er medlem af Dansk Byggeri
Sitemap
Print
Se alle nyheder her

Seneste nyheder nedenfor

 

Troels Jørgensen A/S   //   Fuglegårdsvej 6, 4892 Kettinge   //   Telefon: +45 5487 4300   //   CVR: 33061072   //   E-mail: tjas@tjas.dk